Carissa Női Bajnokság Rájátszás 2017

Carissa Női Bajnokság Rájátszás 2017

Esemény ideje: 
2017. június 24. szombat 10:00
Oszd meg másokkal!

CARISSA NŐI BAJNOKSÁG 2016/2017 ZÁRÓ FORDULÓ

Nyári hőség és nagy izgalmak vártak a csapatokra szombaton délelőtt a Baracs SE remek műfüves pályáján. A 2016/2017-es női kispályás labdarúgó bajnokság mindent eldöntő záró fordulóira került sor. A címvédő (rajt-cél győzelemre hajtó) Baracs SE kényelmes helyzetből várhatta a hajrá meccseket, hiszen két pont előnnyel vezette a tabellát. A nagy ellenlábas Dunaújváros PASE lányai viszont nagyon fogadkoztak, hiszen egy esetleges győzelemmel, az utolsó pillanatban a tabella élére ugorhatnak és begyűjtik a bajnoki címet. A Baracs SE csapatának a döntetlen is elegendő lett volna a legfényesebb érem megszerzéséhez.

A lebonyolításról: Az idei bajnoki szezon nyolc fordulóból, de jóval több mérkőzésből állt össze. Négy komoly női tornát vettek figyelembe a bajnoki pontszámításnál a szervezők, így rengeteg mérkőzés, számtalan érem, serleg és oklevél, valamint szép emlékek maradtak meg mindannyiunknak. 43 meccs lett lejátszva, 9 csapat vett részt ezeken a találkozókon és elmondhatjuk, hogy nagyszerű sorozat után vagyunk.

A záró fordulókban kellett tehát eldönteni a dobogós helyek sorsát. A két éllovas magabiztosan hozta a végül bronzérmes helyre befutó Holler UNFC elleni találkozóját, hogy aztán a torna végén egymásnak feszüljenek és egy szikrázóan kemény mérkőzésen derüljön ki, hogy ki fog jobb hangulatban nyaralni menni.

A rangadót a Baracs kezdte jobban, mezőnyfölényben játszottak Fehérvári József lányai, de gólt nem sikerült szerezniük. Sőt egy kontratámadás végén (az egész szezonban remekül teljesítő) Schnierer Fanni lőtt a hálóba, előnyhöz juttatva a Dunaújváros PASE gárdáját. (1:0) Az első 20 perc több gólt nem hozott. A második félidőben még nagyobb nyomás nehezedett a DPASE kapujára, azonban Szabó Zsófi nagyszerű védésekkel tartotta versenyben csapatát.  A félidő derekán Szabó Alexandra büntetőből növelte az előnyt (2:0), így a baracsiak nagyon nehéz helyzetbe kerültek. Az utolsó percekben megcsillant a remény a hazaiak előtt, amikor Rácz Ferenc játékvezető egy jogosan megítélt büntetőt fújt be a Bozsik Brigitta ellen elkövetett szabálytalanságot követően, de ezen a napon semmi sem sikerült a Baracs SE-nek, ugyanis a csapat gólfelelőse Pasker Renáta a kapufára lőtte a labdát, így maradt a kétgólos Dunaújváros PASE vezetés, amit meg is tartottak a bírói sípszóig Vigh György tanítványai. Nagy öröm az egyik oldalon, szomorúság a másik oldalon. Azonban ahogy a DLSZ szlogenje is mondja: Mindenki győztes, aki focizik!

Így volt ez ma is, gratulálunk minden résztvevőnek az egész éves teljesítményéhez, az egyéni díjazottaknak külön jár egy nagy gratuláció!

Szép volt Lányok!

Carissa Női Bajnokság DLSZ 2016/2017

Vigh György csapatvezető Dunaújváros PASE: Hosszú bajnoki éven vagyunk túl, hiszen a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség szervezésében több állomása volt az idei Carissa Női Bajnokságnak, ami igazán színvonalas és érdekes volt, hiszen a 3 fordulóban 9 csapat vett részt a bajnokágban, de az utolsó záró fordulóban már csak 3 csapat küzdött meg a dobogóért. Az utolsó összecsapáson a Baracs SE volt az ellenfelünk, akik egy ponttal vezették az összesített tabellát, vagyis csak a győzelem volt számunkra a megfelelő, hogy idén MI legyünk a Város bajnokcsapata. A nagy kánikulában a lányok mindent megtettek a mérkőzésen és arattak 2:0-ás győzelmet, így megnyertük a 2016/2017-es bajnokságot! Szeretnék kiemelni néhány nagyszerű teljesítményt. A Holler UNFC-ből Lőrincziné Szobácsi Renátát és Héder Nóra Blankát, a Baracs SE csapatából Bozsik Brigittát, Pasker Renátát és Sraj Bernadettet, míg a Dunaújváros PASE csapatából szívem szerint minden játékosomat kiemelnék, hiszen megmutatták, hogyan tudnak egymásért és a klubért küzdeni!

Duanújváros PASE Női csapat 1. hely DLSZ

Szabó Zsófi (Dunaújváros PASE) a bajnoki rájátszás záró körének legjobb kapusa: Nagyon színvonalas mérkőzések voltak a Carissa Női Bajnokság záró fordulójában. Igazi nyári idő volt szombaton, de a nagy meleg ellenére csapatommal mindent megtettünk, hogy a lehető legjobb helyezést érjük el. Az utolsó mérkőzésen nagyot küzdöttünk, hogy megnyerjük a bajnoki döntőnek is beillő rangadót és átvegyük a vezetést a nagyon erős baracsi csapattól. Ez végül sikerült is, úgyhogy nagyon boldog vagyok! Az meg, hogy megint én kaphattam meg a legjobb kapus díját, azt köszönöm a rám szavazóknak, de természetesen edzőmnek és csapatomnak is köszönöm a felkészítést és a hozzáállást az egész éves bajnoksághoz. A DLSZ-nek pedig, hogy ilyen színvonalas bajnokságot szervez nekünk, lányoknak évek óta! Nagy köszönet nekik!

Schnierer Fanni (Dunaújváros PASE), a záró forduló legjobb játékosa: Szerintem nagyon jól sikerült a szombati kispályás torna, mely zárófordulója volt a Carissa Női bajnokságnak. A nagy meleg ellenére mindenki próbálta a maximumot nyújtani. Olyat éreztem, amit eddig még nem nagyon tapasztaltam. Mindenki fel volt tüzelve, egy volt a célunk: a győzni akarás! Csapattársaim szemében elszántság volt! Büszke vagyok rájuk nagyon, és arra is, hogy engem ért az a megtiszteltetés hogy a legjobb játékosnak választottak a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség szakemberei. Ezért is természetesen csak a csapatnak lehetek hálás, mert egy játékos akkor tud jól játszani, ha van mögötte egy jó csapat! Köszönöm nektek!

Dénes Nikolett DLSZ rendezvényszervező

Dénes Nikolett a DLSZ rendezvényszervezője: A Carissa Női Bajnokság záró fordulóján nyertem először betekintést bajnoki megmérettetésekbe. Mind a három együttes kimagasló teljesítményt nyújtott, még a nagy hőség ellenére is, és mindent megtettek azért, hogy csapatuk minél jobb eredményt érjen el. Az utolsó mérkőzés okozta a legnagyobb izgalmakat, ahol hatalmas küzdés után, a Dunaújváros PASE legyőzte az erős és magabiztos baracsi csapatot. Mind az edzőknek, mind a játékosoknak szeretnék ezúton gratulálni sikereikhez, hiszen az alázat és a sport iránti szeretet, ami a jelenlévőkön látszott számomra nem mindennapi élmény volt. Nem utolsó sorban pedig, szeretném megköszönni a DLSZ-nek, hogy velük tarthattam ezen a fordulón és hogy részvételemmel hozzájárulhattam lebonyolításához. Vidám környezetben, barátságos emberek között telt el a délelőtt, miközben beleláthattam a sportolók, edzőik és hozzátartozóik mindennapjaiba.

Homoki Tamás csapatvezető (Holler UNFC): Szeretnénk megköszönni a DLSZ-nek a remek szervezést és az egész bajnokság lebonyolítását. Igaz, hogy nem tudtunk mindig a teljes kerettel kiállni a lányok így is küzdöttek az utolsó percig. A Tolna megyei futsal bajnokság után a játékosok többsége elment nyaralni, pihenni. Gratulálunk minden csapatnak a sportszerű játékhoz valamint a DPASE első és a Baracs második helyéhez. Remélem a következő bajnokságban is ugyanilyen színvonalas mérkőzéseket játszhatunk egymás ellen és sikerül majd jobban beleszólni a bajnoki címért folyó harcba. Nem utolsó sorban csapatomnak, a lányoknak gratulálok az egész éves munkájukhoz és ahhoz a hozzáálláshoz, amit a mérkőzéseken tapasztaltam. A nehézségeket figyelembe véve elégedett lehetek.

Fehérvári József és Tóth Imre DLSZ 2017

Szombaton a Női Carissa Bajnokság díjkiosztóján vehette át Fehérvári József a Baracs SE elnöke Tóth Imrétől a DLSZ Női Bizottságának elnökétől a DLSZ díjat önzetlen, segítőkész munkájáért, amellyel hozzájárult a Női bajnokság eredményes lebonyolításához, valamint amellyel segítette a női labdarúgást magasabb szintre emelni a 2016/2017 évben! Gratulálunk és köszönjük munkádat!

További sikeres sportvezetést kívánunk!

III. FORDULÓ CARISSA NŐI AMATŐR KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  DUNAÚJVÁROS PASE I.
2. HELY  BARACS SE
3. HELY  HOLLER UNFC
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
JÁTÉKOS  SCHNIERER FANNI (DUNAÚJVÁROS PASE I.)
KAPUS  SZABÓ ZSÓFIA (DUNAÚJVÁROS PASE I.)
GÓLKIRÁLY  BOZSIK BRIGITTA (BARACS SE)
DLSZ DÍJ  FEHÉRVÁRI JÓZSEF (BARACS SE ELNÖK)

Előzmények!

Markó Lajos Városi Amatőr Kispályás Labdarúgó Bajnokság Carissa Női Bajnokság

Június 24-én véget ér a hölgyek versengése is. A különleges lebonyolításnak köszönhetően sokkal több mérkőzés és izgalmas véghajrá tette (teszi) még érdekesebbé a lányok pontvadászatát. Ismét Baracs ad helyszínt a záró fordulóknak és reméljük, hogy csakúgy mint az elmúlt esztendőben, idén is remek házigazda lesz Fehérvári József a Baracs SE elnöke. Hajrá lányok!

Tóth Imre elnök (Női Bizottság): Kedves Lányok, Tisztelt Csapatvezetők, Szurkolók, Szimpatizánsok, Támogatók! Tájékoztatlak benneteket, hogy összesítettük és pontosítottuk a tabellát, így hat forduló után a Baracs SE az éllovas, két ponttal megelőzve a Dunaújváros PASE I. gárdáját. A harmadik helyen a Holler UNFC tanyázik. Ez a három csapat versenyezhet a szabályok szerint a bajnoki helyezésekért. A kupanapokon szerencsére jóval több alakulat vesz részt, így hangulatos mérkőzések és ezzel együtt izgalmas bajnoki versenyfutás zajlik. Egészen június 24-ig, amikor Baracson az utolsó körre kerül sor, valószínűleg ismét 4-5 csapat részvételével. Arra felhívom a figyelmet, hogy sajnos a bajnoki tabellába nem kerülhettek be az Akarat Ereje Kupa eredményei, annál az egyszerű oknál fogva, hogy a csoport-rendszerű lebonyolítás miatt, a bajnokság három csapata nem játszott teljes kört, vagyis nem mérkőzött meg mindenki-mindenkivel (Holler UNFC-Dunaújváros PASE I. találkozóra nem került sor). Sok sikert kívánok mindenkinek a befejező szakaszban!

CARISSA NŐI BAJNOKSÁG 3. FORDULÓ 2016/2017 ÉV
CSAPATOK
1. DUNAÚJVÁROS PASE
2. HOLLER UNFC
3. BARACS SE
III. FORDULÓ CARISSA NŐI AMATŐR KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  DUNAÚJVÁROS PASE I.
2. HELY  BARACS SE
3. HELY  HOLLER UNFC
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
JÁTÉKOS  SCHNIERER FANNI (DUNAÚJVÁROS PASE I.)
KAPUS  SZABÓ ZSÓFIA (DUNAÚJVÁROS PASE I.)
GÓLKIRÁLY  BOZSIK BRIGITTA (BARACS SE)
DLSZ DÍJ  FEHÉRVÁRI JÓZSEF (BARACS SE ELNÖK)

Carissa Virág 

CARISSA NŐI BAJNOKSÁG 2016/2017 ÉV VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG P
1.  DUNAÚJVÁROS PASE 8 5 2 1 21 - 4 17 
2.  BARACS SE. 8 5 1 2 25 - 6 16 
3.  HOLLER UNFC. 8 0 1 7 3 - 39