Carissa Női Foci Bajnokság

Carissa Női Amatőr Kispályás Labdarúgó Bajnokság 2017. II. Forduló

Esemény ideje: 
2017. március 11. szombat 08:00
Oszd meg másokkal!

Lányok a parketten – Carissa Női Bajnokság II. forduló
2017. március 11. Dunaújváros Sportcsarnok

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség szervezésében került sor a Carissa Női Bajnokság második fordulójára, amit a 2016/2017-es kiírásban kupanapok keretében bonyolítanak le. Az újabb állomás ezúttal március 11-én, szombaton volt a Dunaújváros Sportcsarnokban. Sajnos a székesfehérvári Ikarus-Maroshegy az utolsó pillanatban lemondta a részvételt, de így is remek mérkőzéseket, kiélezett csatákat láthattunk. Nagy kérdés volt, hogy a bajnokságban vezető Baracs SE előnye gyarapodik-e, vagy az őket üldöző Dunaújváros PASE felzárkózik, esetleg be is éri a listavezetőt? Az oda-visszavágós játéknapon a két csapat az első körben, óriási küzdelemben 1:1-es döntetlenre végzett, így a második mérkőzésnek kellett válaszokat adni a továbbra is nyitott kérdésekre. A Dunaújváros PASE I. dolgát tovább nehezítette, hogy az igen agilisan játszó Holler UNFC pontokat rabolt tőlük, ugyanis az a találkozó is eldöntetlen eredménnyel (1:1) zárult. Aztán, hogy teljes legyen az izgalom a Dunaújváros PASE II. megállította az előző találkozón négy gólt is szerző Baracs SE csapatát, így a második kör valóban arra lett hivatott, hogy a fej-fej mellett haladó gárdák tisztázzák az erőviszonyokat. A visszavágókon aztán a két éllovas már magabiztosan hozta a meccseket, hogy a végén egymásnak feszülve zárják le a sportnapot. Kijelenthetjük, hogy a döntőnek is beillő csata méltó befejezése volt a hölgyek küzdelmeinek. A találkozót az egész nap remekül teljesítő Szabó Alexandra és Varga Fanni találataival a Dunaújváros PASE nyerte meg, de a Baracs SE játékosainak sem volt oka szomorkodni, hiszen újra kiderült, hogy csodálatos csapatuk van, ráadásul továbbra is megmaradt az esélyük arra, hogy a bajnokságot megnyerjék. Erre a következő fordulóban lesz lehetőségük, ma azonban a tornagyőzelemnek a dunaújvárosiak örülhettek. A kilátogató nézők és érdeklődők, pedig ismét megtapasztalhatták, hogy a lányok nem csak szépek, de kiválóan fociznak is. Folytatás rövidesen – várhatóan – már kint a szabadban. Gratulálunk a csapatoknak és a különdíjasoknak!

Carissa Női Bajnokság Dunaújváros 2017

1. hely Dunaújváros PASE

Vígh György (DPASE I.) csapatvezető: Egy jól sikerült torna volt, ami ma megrendezésre került a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség szervezésében. Sajnálom, hogy csak négy csapat tudott részt venni a kupán. A Maroshegy hiányzott, és esetleg még egy hasonló erősségű gárda, de természetesen a győzelmünk értékéből ez semmit nem von le. Jó játék volt, jól játszott a csapatom, és örülök annak, hogy ma mi jöttünk ki küzdelemből győztesen!

Carissa női bajnokság legjobbjai 2017 Duanújváros

Szabó Alexandra, Szabó Zsófia, Pasker Renáta

Szabó Alexandra (DPASE I.) a torna legjobb játékosa: Nagyon jól éreztük magunkat. Ezúton is köszönjük, hogy a DLSZ minden évben megrendezi ezeket a színvonalas tornákat - mi pedig igyekszünk jól szerepelni, odatesszük magunkat rendesen. Szívesen jövünk, sok esetben akár két csapattal is. A különdíjat mindenkinek köszönöm, aki engem látott ma a legjobbnak!

Szabó Zsófia (DPASE I.) a torna legjobb kapusa: Rendkívül jó torna volt. A Baracs elleni első mérkőzésünk volt a legnehezebb, az az 1:1-es döntetlen megint kiszúrt velünk egy kicsit, mert így a második – ellenük vívott – meccs lett a sorsdöntő, hiszen azon múlt, hogy ki lesz az első és ki lesz a második. Azon meglepődtem, hogy engem választottak a legjobb kapusnak, de nagyon örültem neki. A múltkori tornán ennél is jobban ment a védés, ma viszont csak két gólt kaptunk, gratulálok a csapatnak!

Pasker Renáta (Baracs SE) a torna gólkirálynője: Színvonalas torna volt, Mindenki nagyon jól teljesített. Sajnos kevés tartalék játékosunk volt, sérülések, munkahelyi és iskolai elfoglaltságok miatt, talán emiatt nem sikerült ma az első helyen végeznünk. A saját teljesítményemmel meg voltam elégedve, örülök, hogy én szereztem a legtöbb gólt. Találkozunk hamarosan az újabb bajnoki fordulóban!

Carissa Női bajnokság csoportkép

Közös csoportkép

II. CARISSA NŐI AMATŐR KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  DUNAÚJVÁROS PASE I.
2. HELY  BARACS SE
3. HELY  DUNAÚJVÁROS PASE II.
4. HELY  HOLLER UNFC
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
JÁTÉKOS  SZABÓ ALEXANDRA (DUNAÚJVÁROS PASE I.)
KAPUS  SZABÓ ZSÓFIA (DUNAÚJVÁROS PASE I.)
GÓLKIRÁLY  PASKER RENÁTA 8 GÓL (VARACS SE)

Hölgyek a parketten!

Újabb nagyszerű hétvége, női focistákkal, várhatóan remek mérkőzésekkel. Március 11-én, szombaton reggel 9.00 órától kezdődnek meg a küzdelmek a Carissa Női Amatőr kispályás labdarúgó bajnokságban. Az ősszel lebonyolított első forduló után, a második körrel folytatják a csapatok. Az egész napos csatározást követően kiderül majd, hogy a bajnoki tabellát vezető Baracs SE tudja-e növelni az előnyét, vagy sűrűsödik a mezőny? A Dunaújváros Sportcsarnok ismét méltó helyszíne lesz a hölgyek sportnapjának és újra megcsodálhatjuk a szebbik nem tehetséges labdarúgóit.

Várunk minden érdeklődőt!

Hajrá Csajok!

Technikai információk

 • 5 csapat
 • 2 körös mérkőzés
 • Nevezési díj: 6.000 Ft

Díjazás

 • 1. 2. 3. hely kupa, érem, emlékoklevél
 • 4. 5. hely kupa, emlékolevél
 • legjobb játékos, kapus és gólkirálynő díszserleg, emlékoklevél, tavaszi virágcsokor

A torna helyszíne és időpontja

 • Dunaújváros Sportcsarnok, Dunaújváros Eszperantó út 4.
 • 2017. március 11. szombat 09.00 - 16.00 óra

A bajnokság támogatói:

 • Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata
 • Carissa Virágüzletek Dunaújváros

A bajnokság rendezője:

 • Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
II. CARISSA NŐI AMATŐR KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG
CSAPATOK
1.  DUNAÚJVÁROS PASE I.
2.  DUNAÚJVÁROS PASE II.
3.  BARACS SE
4.  HOLLER UNFC
5.  IKARUSZ MAROSHEGY
CARISSA NŐ BAJNOKSÁG II. FORDULÓ 
II / I MÉRKŐZÉSEK
09.00 DUNAÚJVÁROS PASE I.  2 - 0  DUNAÚJVÁROS PASE II.
09.30 HOLLER UNFC  0 - 4  BARACS SE
10.00 DUNAÚJVÁROS PASE I.  1 - 1  HOLLER UNFC
10.30 DUNAÚJVÁROS PASE II.  0 - 0  BARACS SE
11.00 HOLLER UNFC  1 - 0  DUNAÚJVÁROS PASE II.
11.30 DUNAÚJVÁROS PASE I.  1 - 1  BARACS SE
CARISSA NŐ BAJNOKSÁG II. FORDULÓ
II / II MÉRKŐZÉSEK
12.00 DUNAÚJVÁROS PASE I.   3 - 0  DUNAÚJVÁROS PASE II.
12.30 HOLLER UNFC   0 - 3  BARACS SE
13.00 DUNAÚJVÁROS PASE I.   5 - 0  HOLLER UNFC
13.30 DUNAÚJVÁROS PASE II.   0 - 4  BARACS SE
14.00 HOLLER UNFC   1 - 2  DUNAÚJVÁROS PASE II.
14.30 DUNAÚJVÁROS PASE I.  2 - 0  BARACS SE
AZ A CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG P
1.  DUNAÚJVÁROS PASE I. 6 4 2 0 14 - 2 14
2.  BARACS SE 6 3 2 1 12 - 3 11
3.  DUNAÚJVÁROS PASE II. 6 1 1 4 2 - 11 4
4.  HOLLER UNFC 6 1 1 4 3 - 15 4
II. CARISSA NŐI AMATŐR KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  DUNAÚJVÁROS PASE I.
2. HELY  BARACS SE
3. HELY  DUNAÚJVÁROS PASE II.
4. HELY  HOLLER UNFC
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
JÁTÉKOS  SZABÓ ALEXANDRA (DUNAÚJVÁROS PASE I.)
KAPUS  SZABÓ ZSÓFIA (DUNAÚJVÁROS PASE I.)
GÓLKIRÁLY  PASKER RENÁTA 8 GÓL (BARACS SE)