Dunaújváros PASE bajnoki mérkőzés

Bölcske SE - Dunaújváros PASE

Oszd meg másokkal!
Bölcskére utaznak a labdarúgók

Dunaújváros - A labdarúgó NB III Dráva-csoportjának tizedik fordulójában szombaton 13.30 órakor Bölcskén lép pályára a Dunaújváros PASE együttese.

A házigazdák az őszi szezon eddigi mérkőzéseiből ötöt megnyertek, egyszer játszottak döntetlent és háromszor kikaptak. A megszerzett tizenhat pontjukkal a bajnoki tabella ötödik helyén állnak. Az elmúlt héten a Nagybajom otthonában szenvedtek 1-0-ás vereséget. A bölcskeieknél több olyan játékos is szerepel, akik valamikor Dunaújvárosban játszottak. Rompos József, Kőkuti Tamás, Tóth János, Széles Gergő, Marosi Tamás és Lieszkovszky Zalán is volt igazolt játékos hosszabb, rövidebb ideig az újvárosi klubnál. A gárda edzője, Buzás Attila is szerepelt a Dunaferr együttesében.

Búzás Attila Bölcskei SE vezetőedző: Tudjuk, hogy az újvárosiaknak más lehetőségük, és egyben más céljaik is vannak. Nagy taktikai csata várható, amelyben remélem nem dől el hamar a mérkőzés. Bízom benne, hogy a játékosaimnak igazi kihívás lesz ez a meccs, és kellő motívációval lépnek majd pályára. A bölcskei labdarúgás történetének eddigi csúcsa lesz ez a hónap, hiszen az NB III-as rangadó mellett a Magyar Kupában az NB I-es listavezető Győrrel is megmérkőzünk.

A Dunaújváros PASE győzelemmel debütáló szakmai igazgatója, Dobos Barna nehéz mérkőzésre számít.

Dobos Barna Dunaújváros PASE szakmai igazgató: Ez a meccs is rangadó lesz, hiszen csupán három pont az előnyünk a házigazdákkal szemben. Tudjuk, hogy szervezett, agresszív focit játszanak. Az a feladatunk, hogy ezeket az erényeiket csökkentsük. Természetesen szeretnénk sikerrel venni ezt az akadályt is.

A forduló további szombati mérkőzései: Nagyatád-Siófok II, Dombóvár-Bonyhád, Híd SC-Nagybajom, Balatonlelle-Komló, Tolna-Szentlőrinc. Vasárnap délelőtt rendezik a PMFC II-UFC Szekszárd összecsapást.

Forrás: www.dh-online.hu

Szerző: Gróf András Fotó: Vohlmann György